Ajankohtaista

Joululahjoja miettiessä kannattaa muistaa tämä ihana hopeinen ILO-korusarja, joka taatusti tuottaa sitä itseään lahjan saajalle!
Rannekoru 59€, Korvikset 69€, Sormus 69€, Kaulakoru 89€
Koruja myy Kultajousi ja Westerback

Tämän vuoden viimeisiä viedään <3
Otamme vielä ensi lauantaina 16.12 vieraita vastaan klo 12 ja 14. Samalla aloitamme pyhiin valmistautumisen joten Jouluisia tunnelmia tiedossa Hyrsylän Mutkassa.
Haluatko liittyä seuraan?
Ilmoittaudu perjantaihin mennessä osoitteeseen
kittysamulin@hotmail.com

  

 

Tänään 17.4 2017
Pirjo Samulin täytti 70v.
Kuvassa 15-vuotias Pirjo
Suurenmoiset onnittelut

Tilaa TÄSTÄ Uskomaton Aira Samulin kirjasi

”Sinun on hyvä tuntea minut, siis todella tuntea.”Aira Samulinin koko hämmästyttävä elämä! Aira Samulin on kestojulkkis, joka on tanssittanut Suomen kansaa jo kahdeksalla vuosikymmenellä. Liki satavuotiaan vauhti vain kiihtyy. Mistä kumpuaa hänen elämänilonsa? Uudessa elämäkerrassa Samulin kertoo avoimesti lapsuudestaan Raja-Karjalassa, epävakaasta äidistään ja sodassa kaatuneesta isästään, avioliitoistaan ja miehistään. Menestyksekäs ura muodin ja viihteen parissa on vienyt häntä ympäri maailmaa etsimään sitä, mikä on uutta ja kiinnostavaa. Suunvuoron saavat myös Samulinin perhe sekä lukuisat ystävät ja kollegat, jotka paljastavat uusia puolia tästä kaikkien tuntemasta poikkeuksellisesta naisesta. Sauli Miettinen on Helsingissä asuva filologi ja tietokirjailija. Häntä kiinnostavat elokuvan ja viihteen historian lisäksi urheilu sekä Euroopan poliittiset ääriliikkeet. Miettinen on kirjoittanut kehutun elämäkerran Marlene Dietrichistä (Marlene Dietrich – nainen ja tähti, Otava, 2011).

Tervetuloa Airalle
Aira Samulin
yrittäjä, taiteilija
syntynyt 27.2.1927

kaksi lasta, kolme lastenlasta ja kaksi lastenlastenlasta.

Löydät meidät myös Facebookista