Ajankohtaista

Nyt olisi autottomilla oiva mahdollisuus tulla kyläilemään Hyrsylän Mutkaan. Uudenmaan Seuramatkat järjestää matkan La 22.9 klo 11.
Bussi lähtee kätevästi Kiasman edestä n. klo 10
Voitte olla yhteydessä suoraan heihin soittamalla numeroon
019-4274700
arkisin 10-17
Oikein paljon tervetuloa 🙂

 

Tässä seuraavia pienempiä ryhmiä joihin vielä mahtuisi mukaan. Ota kaveri kainaloon ja hurauta Hyrsylään. Hinta 40€ per nenu johon kuuluu kaikki museot, kanelipullakahvit, AIRAN TARINATUOKIO sekä runsas lahjakassi.
La 22.9 klo 11.15 ja 14  sekä La 29.9 klo 12

Voit myös kerätä ihan oman porukan ja tulette omana ryhmänä kun teille sopii (min. 10+1 hklö)  Hinta 40€ per nenu johon kuuluu kaikki museot, kanelipullakahvit, AIRAN TARINATUOKIO sekä runsas lahjakassi. Matkanjohtajana pääset maksutta mukaan 

Ilmoitathan tulostasi osoitteeseen
kittysamulin@hotmail.com
Tiluksilla tavataan!!

 

Tilaa TÄSTÄ Uskomaton Aira Samulin kirjasi

”Sinun on hyvä tuntea minut, siis todella tuntea.”Aira Samulinin koko hämmästyttävä elämä! Aira Samulin on kestojulkkis, joka on tanssittanut Suomen kansaa jo kahdeksalla vuosikymmenellä. Liki satavuotiaan vauhti vain kiihtyy. Mistä kumpuaa hänen elämänilonsa? Uudessa elämäkerrassa Samulin kertoo avoimesti lapsuudestaan Raja-Karjalassa, epävakaasta äidistään ja sodassa kaatuneesta isästään, avioliitoistaan ja miehistään. Menestyksekäs ura muodin ja viihteen parissa on vienyt häntä ympäri maailmaa etsimään sitä, mikä on uutta ja kiinnostavaa. Suunvuoron saavat myös Samulinin perhe sekä lukuisat ystävät ja kollegat, jotka paljastavat uusia puolia tästä kaikkien tuntemasta poikkeuksellisesta naisesta. Sauli Miettinen on Helsingissä asuva filologi ja tietokirjailija. Häntä kiinnostavat elokuvan ja viihteen historian lisäksi urheilu sekä Euroopan poliittiset ääriliikkeet. Miettinen on kirjoittanut kehutun elämäkerran Marlene Dietrichistä (Marlene Dietrich – nainen ja tähti, Otava, 2011).

Tervetuloa Airalle
Aira Samulin
yrittäjä, taiteilija
syntynyt 27.2.1927

kaksi lasta, kolme lastenlasta ja kaksi lastenlastenlasta.

Löydät meidät myös Facebookista